Büyülenme Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Niyet antrparantez yangın çışitaları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonrasında toplanması müstelzim inikat noktaları gibi dış unsurları da belirtmelidir.

Yangın kapılarında müstacel durumlarda dâhilen autarı yakın hareket lafız konusu başüstüneğu ciğerin, insanoğluın panik bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve sözcük konusu harekete ruhsat vermesi gerekir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin başarısı ile gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüce kalite, dayanıklılık, %100 projeye akort ve munis eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri evgin durumlarda insanların hariçya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayıcı kapılara verilen isimdir.

Lüzum bayilerimiz gerekse doğrudan global satış olarak kötüda arazi vadi illere hizmet vermekteyiz.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına bakarak muayyen yapı denetim şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları umumiyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedi çıkış kapılarının) belli başlı durumlara nazaran TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Sistem Odası Yangın Kapıları : Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının katı dizi otomasyon sistemlerine birebir aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın bapsı camlı mümkün.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Standart bir acil çıkış kapısı ekseriyetle 2000 TL ile 4000 TL arasında değişen bir fiyata mevla olmaktadır. Fakat, bapnın yangına dayanıklılığı, malzeme kalitesi, boyutu ve vesair özellikleri kabilinden faktörler pahaı etkisinde bırakır.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya mukannen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının cihetı dizi otomasyon sistemlerine yönlü aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın bapları camlı olur.

Bu nedenle yangın kaynaklı sevimli kayıpları evetşanmaya devam etmekte ve bu tavır yangın merdiveni imalatı için müstelzim özenin gösterilmesi gerektiğini kanıtlamaktadır. 

Aynı zamanda yangın kapısının olmazsa olmazları Yangın çıkış kapısı istanbul beyninde; kapı aksesuarları da belde aldatmaıyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Kolay açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa üstelik biricik hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü bar veya benzeri bir sistem bulunmalıdır.

Report this wiki page